Startsidan Privat Företag Om ellins kontakt

 

Kraven på flyttstädning är mycket höga

Städningen är en del i överlåtelsen och har inte annat avtalats ska bostaden vara väl städad och rengjord vid köparens tillträde.
En flyttstädning är en totalrengöring av en bostad och mycket omfattande.
Tomt och trädgård ska lämnas i vårdat skick.

Vad innebär en flyttstädning?
En flyttstädning innebär ansvar inför kommande hyresgäst / ägare som flyttar in. Det är inte bara ansvaret som i slut ändan kan leda till konfrontationer utan att det är en självklarhet att man ska städa efter sig. Anlitar ni Ellins för er flyttstädning kan ni koppla av, vi utgår från Mäklarsamfundets rekommendationer för flyttstädning och lämnar garanti på utfört arbete. Garantin lämnas i bostaden på det som vi har åtagit oss att utföra och gäller som regel för den som ska flytta in. På garantin står det att om vi har missat något eller inte utfört det till Belåtenhet kan den nya ägaren/hyresgästen kontakta oss inom 10 dagar efter utfört arbete så åtgärdar vi det snarast möjligt utan någon extra kostnad!
Vad ingår INTE i en flyttstädning?
Det finns vissa saker man måste tänka på som inte ingår i en vanlig flyttstädning eftersom detta skulle leda till att där det inte finns behov räkna på en högre kostnad. Men självklart går det att beställa utöver den vanliga flyttstädningen.

  1. Tvättning av tak ingår inte
  2. Tvättning av väggar ingår inte ( gäller ej badrum och toalett )
  3. Våttorkning / tvätt av persienner ingår inte
  4. Avfrostning av frys ingår inte.
  5. Röjning/bortforsling av sopor/bråte.

Vad ingår i en flyttstädning?
Allt som måste städas enligt mäklarsamfundets rekommendationer.
OBS! Att Vissa städföretag lämnar pris på flyttstädning där fönsterputs inte ingår!
Det är för oss självklart att fönster ska putsas och fönsterkarmar rengöras efter flytt. För att du ska veta exakt vad som ingår i vårt åtagande läs vår städinstruktion flyttstädning

Hur får jag ett pris på min flyttstädning utan att det kostar mig något eller att jag på något sätt är bunden eller stressad att fatta ett beslut?
Enklaste sättet att få ett kostnadsförslag för din kommande flyttstädning är att fylla i vårt frågeformulär flyttstädning. Du kommer att få ett svar via mail med kostnadsförslag och därefter kan du i lugn och ro tänka och bestämma om detta är ett bra alternativ för dig. Om du bestämmer dig för att anlita oss eller vill ha ytterligare information svara då på mailet och vi kan fortsätta diskussionen via mail eller telefon om det passar bättre för dig.

Vad ska jag tänka på inför en flyttstädning?
Tänk på att frosta av frysen och att både frys och kyl är avslagna när vi kommer för att städa.
Vi sätter på efter avslutad städning.
Meddela oss om det inte finns belysning i vissa rum så kan vi ta med oss egen belysning.
Självklart måste det finnas ström i bostaden för att vi ska kunna städa.
Det är praktiskt om ni har dubbla nycklar och kan lämna till oss inför städningen, vi kan efter avslutad städning  låsa och droppa in i brevlåda/postfack
Eller posta till önskad adress .
Glöm inte att lämna nycklar eller speciella handtag om sådana finns till fönster och balkongsdörrar , så  att vi kan öppna och städa alla sidor.
Tänk på att Tomt och trädgård ska lämnas i vårdat skick, vi kan hjälpa er med Krattning/ bortfosling av löv, grenar, bråte, skräp.


Ellins AB | Lyckselevägen 94 | 162 67 VÄLLINGBY | Tel: 08-55 44 40 40 | info@ellins.se